Livsstil

Lördag, galen pappa och kaninjakt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej Lördag! I dag är jag trött, jag höll mig vaken till strax innan midnatt i går, jag fick telefonsamtal från Östersund, min syster med familj ringde och dom har jag inte pratat med på ett tag så det blev ett långt och trevligt samtal .. Att kamphundarna rastades vid midnatt kvittade för dom, för uppenbart tyckte dom före fan själv att vi skulle kliva upp.

Upp och rasta kamphundarna och sen tog jag med dom till sängen och vi la oss igen! Vid 10 klev jag upp igen då jag såg på Gizmo att han behövde gå ut så just nu har vi varit ute och jag och kamphundarna är inte vänner. Prada har ätit kaninbajs och denna gången släppte jag dom bara på gräsmattan. De där kaninerna brukar ju inte visa sig på dagarna, men i dag visade dom sig och det blev fart på kamphundarna, Chanel och Gizmo satte fart och jag därefter. Prada lunkade på, jag vrålade och kamphundarna sprang som fan … Jag fick tag i dom tillslut. Hundjävlar!

Nu är det bara 5 dagar kvar tills sjömannen kommer hem, nu är det verkligen nedräkning och jag hoppas kommande dagar går snabbt som fan så han kommer hem … Jag börjar bli trött på att laga mat till mig själv, rasta kamphundarna, ta hand om hemmet och framför allt , sova själv .. Det ska bli skönt att krypa upp i hans famn och somna gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.