Livsstil

Lördag morgon

dsc_2368

Godmorgon godingar! Vaknade vid strax efter 8 men orkade verkligen inte kliva upp då så låg kvar i sängen och hade morgonmys med kamphundarna. Så nu är dom utfodrade, Prada har fått medicin och dom har varit ute. Jag har i vanlig ordning gjort mig en latte och en smoothie. Det här med smoothie har blivit något som jag verkligen uppskattar att dricka på morgonen.
Dagens smoothie innehåller, kvarg, mandelmjölk, frusen mango, jornötsmöt, lite honung och så inflamino protein från holistic.
Jag vet inte , men jag inbillar mig att inflamino faktiskt hjälper min mage, för jag tycker den har blivit lite lugnare.

Så nu blir det smoothie och latte framför youtube, kolla lite bloggar innan jag tar mig en lång varm dusch då jag är lite frusen i dag. Sen ska jag röja i köket och faktiskt plocka undan alla lådor och saker som jag fick med när jag köpte kameran. Och ikväll och i morgon kväll ska jag faktiskt jobba extra på sjukhuset.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.