Livsstil

Kvällsuppdatering

dsc_2366

Så godingar, jag lever men det är ibland lite mycket och ja jag har inte haft tid att uppdatera. Men jag lever och börjar faktiskt bli lite trött och ska snart joina kamphundarna som ligger och här täcket och värmer de heliga sakerna haha. Jag förstår inte varför dom ska försöka krypa in under skinnet på en, men dom sover så gott nu!

Jag har smsát lite med sjömannen och jag måste bara tala om för er hur stolt jag är över min hunk. Han har blivit fruktansvärt duktig på detta med att röra på sig och har varit och sprungit 5.8 km. Hur fan lyckas han  och hur orkar han? Och ja, jag får lite prestationsångest trots att jag vet att man inte ska jämföra sig med andra, utan att gå utefter vad man själv klarar av och orkar.
Jag har fått in 2 pass denna veckan och jag bör vara stolt över mig själv och faktiskt nöja mig där, men jag har som sagt höga krav på mig själv och vill verkligen lyckas med 3 pass denna veckan. Och ja jag har ju morgondagen och söndag på mig oxå.

Sen har får jag säga att jag är så glad att jag beslutade mig att göra mig av med olympus kameran och faktiskt gå tillbaka och skaffa mig en Mr Nikon. Satan vad fotosuget har kommit tillbaka och jag vill verkligen testa kameran ordentligt och tycker det känns ännu roligare att blogga igen då jag kan leverera foton med bra kvalitet. Dessutom så har jag försökt fundera på hur jag kan ta mig vidare med bloggen, för som ni vet älskar jag ju detta med att skriva  .. Men just nu känns det som jag stannat upp lite, det lossnar inte riktigt och tiden är lite sisådär, så min fråga till er är. Vad känner ni? Hur tycker ni bloggen är ? Är uppdateringen bra?  Tell me. .

Så en liten kvällsuppdatering från mig. Nu ska jag pussa lite extra på kamphundarna och tala om hur mycket jag uppskattar dom och på onsdag kväll får jag pussa på min man igen och tala om hur mycket jag uppskattar honom och hur mycket jag ålskar honom – Livet, livet är fan bra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.