Fibromyalgi

Krönikör – Man med fibromyalgi

dsc_2375

Det är en speciell känsla av att sitta och bläddra i en tidning och ännu mer speciellt är det när men där på en helsida, ser sig själv.
Jag kan inte låta bli att le mitt mentalt störda leende och ge mig en klapp på axeln och säga – Du är fantastiskt duktig Totten.
Det har länge varit en dröm att faktiskt få skriva krönikor och nu är det verklighet och det är en ära att faktiskt få skriva och att så många faktiskt uppskattar mina ord, både hårda, snälla och skämtsamma.  Detta är 3:e gången i rad som jag är med och skriver för tidningen fibromyalgiNYTT.  Jag hade önskat att dom hade tidningen på webben oxå, för det skulle dom nog tjäna en massa på.

Ser ni? Där är jag, en helsida och nu fortsätter jag att drömma, kämpa och jobba med att få sprida mina ord och fortsätta skriva krönikor. För jag vill skapa, beröra och uppröra på fler ställen.  Och ja, jag vet att jag har en del läsare som är medlem i fibromyalgiföreningarna runt om i landet så jag är lite nyfiken. Du som fått hem tidningen, har du läst? Vad tycker du?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.