Livsstil

Lördag morgon, k.lundqvist och corokia

dsc_3100

Godmorgon godingar. Tror ni jag fick sovmorgon i dag ? Nej inte det inte. Jag förstår inte varför kamphundarna varje dag ska väcka mig. Jag är hemma med dom varje dag och sjömannen är hemma 14 dagar i månaden, men ändå är det mig dom väcker? Jag tycker inte det är riktigt snällt av dom.  Men ja, sjömannen behöver sin skönhetssömn när han är hemma, och han är så söt när han ligger och sover så han är värd all sovmorgon … även fast jag önskar att han någon gång kan bli väckt och få ta ut de små pälsbarnen.

Jag dricker en stor latte i våra nya muggar. Vi hämtade hem 4:a lådor i går med massor med Höganäs porslin som Wanda och Tommy inte skulle ha kvar då dom redan har så mycket. Och vi tackade inte nej till porslinet. Robust porslin och kaffet latten smakar faktiskt riktigt gott ur denna mugg. Jag har tänt ett doftljus från favoriten K.Lundqvist och flyttat runt på min nya , stora fina Corokia som jag fick med mig hem från passiflora. Jag hoppas den ska överleva och trivas på soffbordet, att det är tillräckligt ljust där och inte för varmt så den bara dör som de 2 andra jag hade.

I dag får jag se vad dagen har att erbjuda. Jag vet att vi ska dra till Eko hallen och köpa snask – det sa sjömannen redan i går , lördag och då blir det snask från eko hallen haha!  Och jag får väl be om ursäkt för klickbait som jag fixade här i bloggen i går, rubriken var ju smörgås när det var en smörgås tårta och sen blev jag uppläxad om att en smörgåstårta alltid, utan undantag ska göras dagen innan. Men nu var det ju inte det jag frågade efter och suget efter hemmagjord smörgåstårta var större än pk-sveriges  oskrivna regler och lagar och jag tänkte lite extra på dig när jag slafsade i mig den smörgåstårta som inte riktigt satt sig – den smakade lika bra ändå och tro det eller ej, jag blev asamätt trots allt 😉

 

Delar av inlägget är i samarbete med Passiflora AB.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda 19 november, 2016 at 10:25

  Lol, om du har smörgåstårta kvar, skär dig en bit nu till frukost. You are welcome.
  😉

  • Reply tommytott 19 november, 2016 at 10:47

   Haha … självklart är smörgåstårtan kvar och gottar sig till underdagen! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.