Livsstil

Sunday mood

Söndags chill.

Midsommarhelgen och min ledighet sprang iväg. Galet snabbt och det är redan söndag och jag och kamphunden har packat ihop oss och är redan i lägenheten. Jag vaknade vid 7 tiden, försökte somna om men jag kunde inte så strax innan 8 gav jag upp, packade ihop, rastade kamphunden och så körde vi hem till lägenheten. Man får ut mycket av dagen när man vaknar så tidigt. Men självklart när jag kommer till lägenheten så inser jag att jag glömt lite kläder som behövs nu i veckan.

Midsommar  helgen var lugn och midsommar var helt i min smak. Chanel skällde på midsommarfirarna och lyftes över till dom så jag gick oxå över efter ett tag. Vi spelade kubb, drack lite vin och bara tog det oerhört lugnt. Magiskt.  I går hände inte mycket alls, jag plockade i stugan, slappade på soffan och läste lite inför kommande vecka.  Fantastiskt skönt.

I dag söndag har jag inte många planer alls mer än att köra i gång en maskin med tvätt, gå långpromenad med kamphunden och så ska jag fortsätta läsa inför kommande vecka då jag håller utbildning och utbildar nyanställda tillsammans med dröm teamet, Stina och Andreas.

Annars, blir det väl bara att mysa i soffan i dag. Kanske söka upp något på netflix och får jag feeling kanske jag drar till gymmet en runda. Men just nu känns det som att jag bara ska ha en riktig slappar söndag med kamphunden. Ja , middagsfunderingarna måste jag ju oxå börja ta tag i då jag måste plocka fram något från frysen.

Hur var er midsommar?

Föresten, jag är ju Better bodies ambassadör och ifall du är sugen på lite nya träningskläder eller lifestyle kläder så har jag självklart rabattkod till er, uppge BB15 på den officiella betterbodies sidan så får du 15% på hela ordern. Happy shopping!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.