Livsstil

Lördag , sover du aldrig och bättre mående

En lördag i oktober.

Vid 7 tiden vaknade jag och sjömannen har i ett par dagar nu sagt att vi inte ska kliva upp före klockan 9 , men det skiter sig varje gång för mig. Jag vaknar upp vid 7 varje morgon, ligger kvar i sängen och hoppas att jag ska kunna somna om men det kunde jag inte, så jag klev upp strax efter 8, rakade mig, borstade tänderna och snyggade till håret. Rastade kamphunden, pratade med en kollega och fixade varsin latte till mig och sjömannen.

I dag på morgonen när jag låg och scrollade i sociala medier så såg jag att syrran och mattias hade haft en jobbig kväll i går. Det var kraftiga sammandragningar och värkar. Syrran hade legat i badet och efter 40 min la det sig så hon kunde lägga sig och sova. Så nu på morgonen har jag skällt på preggot,  dom frågade mig för ett tag sen om dom kunde höra av sig till mig när det är tid så att jag kör in dom och självklart gör jag det. Men så får man se på sociala medier att dom haft det jobbigt, så nu jävlar fick preggot höra på sin egen medicin haha!  Hon frågade om jag aldrig sover, eftersom jag är uppe före tuppen haha!

Denna helgen skulle jag egentligen jobba, men efter min cirkus på vårdcentralen med svimning och grejer så tog jag ut ledigt för att vila upp kroppen. Och den har verkligen behövt vila. I går mådde jag hyfsat och i dag mår jag ännu bättre, men jag tar det superlugnt och ropar inte hej ännu ..  Men så skönt att jag mår bättre, så det blir en lugn dag även i dag.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.