Livsstil

2.5 timmars sömn, 2 dagars övertid och helgjobb

Äntligen ett par timmars helg innan jobb drar i gång igen.

Det svänger fort i hockey säger dom och det svängde fort även för mig. I går eftermiddag ringer chefen och undrar om jag har möjlighet att komma in och jobbar övertid på natten vilket jag tackade ja till. Det är när man går in extra på natten och jobbar vaken natt jag inser hur mycket jag saknar nattarbetet och i dag på morgonen när jag kom hem så tog det inte många sekunder innan jag slocknade för jag var helt slut i skallen av alla ljud som varit under natten.

Jag vaknar 2.5 timmar senare och är klar vaken men tänker att jag försöker ändå somna om eftersom det kan behövas efter en natts arbete, men jag lyckades inte men låg kvar. Helt plötsligt får jag sms från jobbet, dom hade lite tufft och undrade om jag kunde komma in och jobba övertid ikväll, 12-21.15 och eftersom sjömannen är på jobb och jag inte kunde somna om så ringde jag avdelning och sa , jag är där kl 12.

Så nu är jag hemma hos kamphunden med henne i mitt knä, jag har tänt ljus och tappat upp ett glas rosé för jag känner att jag är värld det. Nu har jag ett par timmars ledighet innan det är tid att infinna sig igen på ordinarie pass under helgen. Jag är inriktad på ett par intensiva veckor med jobb nu när sjömannen är borta, vilket jag väljer att själv ha och tycker det känns bra. Så uppdateringen här inne kommer vara sådär, men jag ska försöka uppdatera er i alla fall med ett inlägg varje dag, antingen på morgonen eller på kvällen. Har vi tur kan jag klämma in 2 så ni vet att jag lever och har hälsan i behåll haha!

Hur har ni det? Vad har ni för planer i helgen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.