Livsstil

Lördag, städning och ny snygg mjukisdress

dsc_2706

God eftermiddag godingar. Redan lördag eftermiddag och klockan är snart redan 17. Seriöst, vart har denna dagen tagit vägen? Ute är det rena rama höststormen, alla färgglada löv yr överallt och temperaturen är runt 11 grader. Vinden är svinkall och  kamphundarna , vissa i alla fall, fröken jag skiter vart jag vill tar god tid på sig medan de andra 2 gör i från sig behoven för dom vill in i värmen igen.

Jag är inne i en period med att jag tycker hemmet är fruktansvärt smutsigt och har snart tvättat upp all tvätt, en maskin är i gång och det är en maskin kvar att tvätta, sen har jag tvättat upp allt som legat och städungen den fortsätter. Köket är städat ordentligt här om dagen, i går dammsuga jag hela lägenheten och i dag tog jag tag i toaletten. Och ja jag skäms för fy fan vad där såg ut , så ja, mitt lördagsnöje nu i eftermiddag var att ligga med röven i vädret och skrubba golvet med en disksvamp  … dessutom helt naken haha! Tur att ingen ser en , men vafan då jag ändå skulle duscha tänkte jag att jag kunde skrubba golvet och toalettstolen ordentligt. Jag ska bara rensa på tvättmaskinen bland alla produkter och ställa upp snyggt så är jag nöjd. Men när jag blir helt röd i ansiktet av skam så har det fan gått långt, då har man varit lat. Men nu doftar det citron och en blandning av  man ( jag ). Fantastiskt.

Ser ni föresten min nya snygga mjukisdress? Byxorna är lite för stora men det var det som låg i paketet som jag hämtade ut i går och inte hade en aning om vad det var. Det är alltså ett företag jag samarbetar med som skickat hem lite höstsnyggt till mig. Så nu efter duschen så har jag hoppat i den och jag älskar den, byxorna är lite stora men den är så mjuk och varm, så detta kommer bli något jag springer runt i varje dag när jag är ledig och bara ska vara hemma. Ja den är till och med så snygg att jag skulle kunna tänka mig att bära den ute. Och jag som är en jeans kille och sällan går utanför dörren i något annat, ja då är dressen snygg !

Så resten av kvällen ska jag bara tända lite fler ljus och eventuellt poppa popcorn och mysa i soffan med kamphundarna. Det är bara sjömannen som saknas, för jag börjar sakna honom extremt mycket nu. Varje dag saknar jag honom, men nu närmar vi oss avmönstringsdag och då kommer saknaden lite extra, men tills dess får jag mysa själv med kamphudarna och göra det bästa av situationen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Terese 17 oktober, 2016 at 23:20

    Jag älskade att klicka mig in hos dig , för att du alltid har uppdaterat så bra och att bag älskar ditt sett att förmedla !

    Du skriver fantastiskt. Men dessvärre läser jag inte varje dag längre då du inte uppdaterar så bra längre .. tragiskt !

    vill ha tillbaka den dagliga uppdateringen !

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.