Livsstil

Strulande Iphone, kamera strul och skojakt

Det går bra nu.

I går kväll uppmärksammar jag att det är något som inte stämmer med min Iphone och när jag kommer hem så visar det sig att min ansiktsigenkänning har slutat fungera, så jag ska testa att fixa ny så att man slipper använda kod på telefonen. Jag har bråkat både i går och i dag och jag funderar lite på hur dom tänker när dom ber mig ha ansiktet inom fyrkanten och sen ber mig flytta ner kameran .. till halsen? Vem fan har face-et vid halsen? Och sen får jag upp en ruta att jag ska testa senare. Skiten fungerar alltså inte så nu tar det lite längre tid att komma in i telefonen än vanligt. Skit jobbigt och ja ett stort i-landsproblem.

Som ni ser så verkar inte kameran vilja samarbete med mig heller. Jag tänkte att jag skulle få till ett snyggt foto med min olympus som jag kan styra via min mobil. Men när jag startar den så är den inställd på undervattens grejsimojs och fiskar visas nere i vänstra hörnan på skärmen? Men för fan? Va fan är detta och ja efter många om och men lyckas jag återställa skiten och därmed försvann alla foton och klipp på minneskortet? Det går verkligen bra nu. Jag vill helst bara lägga mig ner i fosterställning och gråta en smula .. fulgråta .. Heja mig?

Dessutom så har mina jobbskor börja gå sönder och det stör mig som satan. Så jag har googlat efter röda sneakers för att köpa nya. De ska vara Nike och de ska vara röda och dom ska vara snygga, men det verkar oxå vara ett problem. Hittar jag snygga röda skor som jag skulle kunna tänka mig glida runt med på jobbet så finns dom såklart inte i min storlek eller kostar en halv månadslön. Och efter allt detta kände jag efter flera dagar utan nocco ett stort behov  av en nocco. Ingen i kylen och min clean-drink är slut och så inser jag att jag har en nocco, ljummen liggandes i boxen som jag fick hemskickat från gymgrossisten. Yes tänker jag och inser att det är blåbär, men det är en nocco . Så jag häller i mig den i tröst, hulkandes, för att den inte är god men jag behöver en nocco haha.

Javäll .. Vad är en bal på slottet?  Inte som min onsdag kväll hoppas jag men jag tänker mig att mitt liv kan vara rätt härligt ändå, en bra dag på jobbet, tatueringarna kliar som satan för att de läker och det är bara 8 dagar kvar tills sjömannen kommer hem, jag har 3 dagar kvar att jobba och på lördag klockan 16 går jag på 2 dagars ledighet. Kamphunden har ätit maten utan trams ikväll och jag har sovmorgon i morgon.  Ja kvällen är inte slut ännu, jag kanske halkar i duschen eller kliver i en hundskit stor som en hästa-tolle på kvällsrundan med kamphunden?  Men jag lovar att jag ska le även då även fast jag inte gör det på fotot här ovan. Men jag är glad. Jag lovar haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.