Livsstil

Mexicansk spya, reptiler och soffmys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äntligen, äntligen lite grismat!  I dag blev det mexicansksoya till söndagsmiddag, så fantastiskt gott och så otroligt länge sedan jag fick sitta och slafsa med händerna och bara mula in i huvudet .. Tacos är ju inte en direkt romantisk middag och jag visar nog inte mig från den mest propra sidan när det serveras taco .. Jag gå all in. Digg in!

Åh jag har ett så fruktansvärt sug efter att ha reptiler igen och att återuppta mitt reptilintresse. Förhoppningsvis kommer det ske inom kort och denna gången kommer jag troligen gå från ormar till ödlor, men det som jag drar mig lite för är ju det där med fodret .. De små äckliga krypen som man ska ge dom, men det ska nog lösa sig 😉

Resten av kvällen får vi se vad som sker, jag tänder nog en helvetes massa värmeljus och några doftljus och drar med mig sjömannen till soffan, kryper under en filt och bara är och pillar han lite på pungen och googlar terrarium inspiration och leta billiga terrarium 😉 Romantic sunday uhh!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Twiggy 24 januari, 2016 at 19:46

    Haha tacos SKA ätas i all haffs! 😀

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.