Livsstil

Lunch i solen

Ledig dag och även syrran. Så i dag har vi hängt hela dagen och bara slappat , snackat skit och bestämde oss för att vi skulle ta oss en fika på espresso house västra hamnen, men vi var tydligen inte ensam och det var kö igenom hela jävla espresso house. Vi gick en runda och hamnade på Italia och tog varsin panini till lunch i solen, sjukt gott. Massor med folk, strålande sol och riktigt skönt vårväder.

Vi tog oss till espresso house igen och det var ingen kö, så det fick bli en iskall frapino coffee – vit mocka på strand promenaden i västra hamnen. Snackade skit och kollega från allmänpsykavdelningen och fick träffa hennes 2 månaders lilla kille Allan. Så söt.

Efter det körde vi hem och satte oss på min balle. När vi åt lunch satt folk och drack rosé i solen och njöt jag avundsjukan kröp i mig så det fick bli ett litet glas för mig med i solen. Balkonhäng, skön musik och rosé i baröverkropp i solen. Älskar´t. Tyvärr är jag inte ledig i helgen när dom har lovat strålande sol och närmare 20 grader ute, men vad gör väl det om hundra år? Jag hinner nog få upp en bränna tidsnog ändå haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.