Ett hälsosammare jag

Gräsänkling, chocka kroppen och training box

Onsdag eller i mångas ögon lillördag. Här gjorde vi morgon kl 04 i morse, jag klev upp 04:15, jag vet det är en hemsk tid att kliva upp på men vad gör man inte för att få en timma extra med sjömannen och faktiskt köra honom till tåget. I går bestämdes det att han ska ut och gästspela på sin ordinarie båt och ögonen började tindra på honom igen. Lycka för mig att se, nästa gång hoppas jag att det är för mig ögonen börjar tindra, men jag förstår honom, efter 1 månad hemma så klättrar han på väggarna.

När jag kom hem kunde jag inte somna så jag tog på mig träningskläder, fixade gröt och gjorde mig klar för ett extremt tidigt morgonpass på gymmet. Jag trodde jag skulle vara så gott som ensam , men jävlar vad mycket folk det var på gymmet redan 05:45. Det var riktigt skönt att träna och i dag fick benen sig en omgång, inte det bästa passet men jag tog mig iväg och just nu känns det tungt, jag är stel som ett kylskåp och lederna vill inte riktigt hänga med. Väderomslag och att jag tränar igen är något kroppen inte är van vid,fibromyalgimonstret “ernst-hugo 90+” gör sig verkligen hörd .. jag försöker överrösta honom och sätta honom på plats.

Nu har jag nyss kommit hem igen, har varit och postat lite papper som sjömannen glömde som han behöver på båten och så passade jag på att kolla vad för något jag hade att hämta ut, för jag hade ju inte beställt något ? Jag har tydligen glömt bort att jag numera prenumererar på the training box och min första från detta företaget är jag nöjd över, gröt, proteingröt, proteinbarn, D3, någon mer vitamintablett och det bästa – Bcaa. I love!  Kamphundarna är rastade, jag har klämt i mig en propud som mellanmål och dricker nu en nocco caribbean och tycker det är allmänt tyst och tomt här hemma utan sjömannen .Vi får se hur länge han är borta denna gången, men nu när han är borta ska jag fortsätta träna, kanske fotografera lite och kämpa med kosten och äta oumph haha!  Så är jag osocial är det för att jag lägger mycket energi på träningen, kosten och att vinna över fibromyalgi monstret som gör sig hörd .. och troligen äter oumph.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.