Livsstil

Mailproblem, en lugn kväll och planering

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så här spenderar jag min kväll, i sängen med mobilen, datorn, snusen och en bodylotion från Elizabeth Arden – Jaja, inga snuskiga tankar nu , utan mer att huden på kroppen behöver återfuktas och tas hand om ordentligt efter att man legat ute och varit ute i solen hela dagen i går.  Det har varit sängläge hela eftermiddagen förutom att hänga upp en maskin med tvätt då magen har strulat och jag inte vågat ta min värktablett. Life is good!

Ikväll har jag haft stora problem med mailen och det visade sig att lagringsutrymmet här i bloggen var fullt, så jag kom inte åt mailen. Men innan jag fick reda på vad som var felet så kan ni ju bara ana hur hysterisk denna stjärtisen var. Jag yrade runt här hemma , sa fula ord och mailade tillslut min designer, Alexandra är fan grym och lugnande mig ordentligt och det var bara ett par små saker som behövde åtgärdas då var jag igång igen och kunde svara på mailen. Dock bör jag utöka lagringen här inom kort.

För övrigt kan jag berätta för er att tidningen fibromyalgiNYTT skickades på tryck i dag och kommer i början av Juni skickas ut till oss som är med i föreningarna runt om i landet. Jag är ju krönikör för den tidningen och del 2 om hur jag fick diagnosen är med i denna tidningen. Och så har jag fått mail om önskemål att jag ska skriva till septembernumret oxå. Detta med att vara krönikör är så jävla roligt och jag önskar jag kunde få in foten på fler ställen att dela med mina texter och få ordbajsa fritt .. mer än här i bloggen.

Så nu när jag inte kan sova så tog datorn till sängen, myser med kamphundarna och ska planera lite inlägg som ska göra, svara på mail och tråna efter sjömannen och hoppas att jag vaknar upp till en grym dag med strålande sol i morgon och minimal med värk .. Det är väl det minsta jag kan begära va? 😉  Jag funderar även på att försöka uppdatera designen här inloggen lite .. Vad tycker ni ? Är det någon som saknas? Något som ska in? Något som kan bli bättre?

Ni glömmer väl inte gilla bloggens facebooksida Tommytott och följa mig på instagram, Tommytott.
En fågel viskar i mitt öra att det inom kort kommer upp tävling där!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 26 maj, 2016 at 22:22

  Det e så jäkla kul o läsa din blogg för du e så jävla rolig o ärlig. Hoppas du sussar gott inatt😴😴😴 vi ses😘

  • Reply tommytott 26 maj, 2016 at 22:24

   Haha .. Jag vill ju vara i bloggen som jag är i verkligheten och det hoppas jag på att jag lyckas med. Samt att det finns alldeles för många som bloggar som låtsas att livet är något rosa fluff fluff haha!

   ja vi ses snart igen! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.