Livsstil

Ny vecka, ett leende och en jävla massa poliser

Ett leende kan göra så mycket.

Nästan hela nattgänget sa kaxigt i natt att när vi går av ska ingen av oss sova, utan vi ska njuta av att vi går av våra nätter och kan därmed lägga oss tidigare ikväll. Men när klockan var strax efter 06 och vi inväntade morgonkollegorna så kollade vi alla på varandra och jag sa , helvete heller att jag ska vara vaken, jag ska sova någon timma för att få lite sömn och så vända på dygnet. Jag ställde larmet och när jag vaknade kl 13 så hade jag 3 miljarder printscreens på hur jag snoozar. Det sket sig med ett par timmars sömn, det blev lika mycket sömn som när jag jobbar natt haha. Heja mig?!

När jag kom hem så var byggare bobs i fullgång med att montera ställning utanför lägenhetshuset och jag tänkte direkt, jahopp .. det är inte läge att sova naken i dag och gå ut naken i vardagsrummet ( nej jag tänker inte dra för persiennen ) men när jag vaknade vid 13 och var helt yrvaken så gick jag ut i vardagsrummet och där ute står dom blåhjälmade snubbarna och tittar in, där går jag halvnaken, yrvaken och med ett leende på läpparna gav jag en prinsessvinkning. Dom log och vinkade tillbaka. Tänk så fint, att ett leende och en vinkning och en blekfet kropp kan få andra att le.

Jag känner mig ändå utvilad och varit i full gång och här i stan är det så sinnesjukt mycket poliser överallt inför den kommande veckan då det är något stort pådrag och grejsimojs här i Malmö ( jag googlade snabbt ). Det är ett stort internationellt forum för hågkomsten av Förinstelsen och bekämpande av antisemitismen.  Är det bara jag som när jag ser så mycket poliser som vill dra ner rutan i bilen, vråla  – konstaplar jag är här nu, kom och lek med era batonger!? Jag har inte gjort det. Jag känner spontant att det kanske inte är läge för dom att leka med batongerna haha.  Läste att även säpo, samt försvarsmakten från norge och danmark är över och är behjälplig.

Måndag och en ny vecka. Det blir en bra vecka , sista veckan jag sover själv och nästa vecka kommer sjömannen hem. Jag har fullt upp även denna vecka, både med jobb inom psykiatrin, sociala medier och ska försöka ta mig iväg till gymmet igen nu när vi har flytta hem till lägenheten, den här sommarkroppen är ju inte vad den borde vara känner jag, så jag får väl kanske ta tag i den oxå.  Men inte i dag .. en annan dag.

Glöm inte, le och behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Ett leende kostar inget och kan göra någons dag till den bästa på länge!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.