Livsstil

#tappatvålentorsdag

Äntligen, 4:a dagars arbete är över och jag har 3 dagars ledighet framför mig. Ni anar inte lyckan och ni anar inte hur trött jag var i dag på morgonen när klockjäveln ringde, kamphundarna skulle rastas och det skulle fixas med dom och jag skulle vakna till liv, få på mig byxorna på rätt håll och försöka se ut som en människa och möta upp syrran för att ta sällskap mot jobb. Hon sa att hon ska filma mig när jag gå ner för handikappsrampen nästa gång vi gör sällskap mot jobb strax efter 06.

Det har varit en bra dag på jobbet, jag har gått med ett mentalt stört leende och sjungit och bara varit lite mer av mig själv än vanligt. Det är nämligen den stora dagen med stort D, #tappatvålentorsdag i stället för #tappatvålenonsdag och ikväll vid 20:15 ca tror sjömannen att han kommer in med tåget till Malmö och ingen är lyckligare än jag.

Så nu ska jag utfodra djuren här hemma och sen ta mig en lång varm dusch. Folk som säger att det inte växer gräs på räserbanan har fan fel haha! Så nu ska jag snygga till mig lite extra inför att sjömannen kommer hem och dessutom, min mage är lite bättre i dag så det kan fan inte bli bättre , eller jo .. jag inväntar fortfarande svar från läkaren gällande provsvaret, men det tar jag en annan dag, i dag är det bara ren och skär lycka.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.