Livsstil

Mancold, ledigheten är över och lägenhetsvisningar

DSC_0867

Godmorgon godingar. Det har ekat lite tomt här men jag har lagt fokuset på mig själv och denna jävla fibromyalgi. Magen har krånglat något fruktansvärt ett par dagar och kvalitetstid med kamphundarna och mannen har det blivit.

I ondagskväll kom en kollega till sjömannen ner på kvällen vid 23 tiden. Det blev vin fram emot småtimmarna ( 02.30 ) innan vi var i säng och sen var det ju bara kliva upp tidigt som satan i går då vi hade en lägenhetsvisning inplanerad. Och som det ser ut nu så tackade dom före oss nej och vi har hamnat på plats ett och det betyder ju att lägenheten är vår. Visningsdamen talade även om att kommer dom inte så kommer jag gå vidare med er. Men jag ropar inte hej först vi har fått besked, men jag hoppas så innerligt att vi får den , för lägenheten är sååå fin.

I dag vaknar jag upp med mancold. Jag kunde inte andas. Helvetes jävla mög. Vart komma detta i från ? Jaja. I dag får vi nog hämta bilen, äntligen och sen ska jag försöka sova. Ledigheten är över ( började egentligen i går men hade semester ) så nu har jag 4:a nätters jobb som väntar.  Började även morgonen med att skicka iväg jobbmail, jag ska ju jobba som fotograf i Maj på en stor hundklippartävling i Danmark, så nu är snart min loggan uppe på hemsidan där jag har fått äran att vara fotograf! 😀

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 20 mars, 2015 at 11:24

  Lycka till med lägenheten. Och Trevlig helg till er.

 • Reply Anki Viktorsson 20 mars, 2015 at 14:15

  Ja lycka till vi håller tummarna

  • Reply tommytott 20 mars, 2015 at 17:24

   Tack! 😀

 • Reply MiaK 20 mars, 2015 at 18:45

  Håller tummarna på att lägenheten blir er

  • Reply tommytott 20 mars, 2015 at 19:04

   Tack , det gör vi med 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.