Livsstil

Måndag, påmönstring och vi ses om 16 dagar

En latte får kicka i gång denna dag.

En latte i köket.

Måndag morgon och igår kväll hade jag som vanligt svårt att somna och har sovit asadåligt i natt. Jag sover alltid extremt dåligt natten innan sjömannen ska mönstra på och så har det varit i alla åren. Det var motigt att kliva upp i dag, kamphunden och jag satt i soffan efter morgonpromenad och tittade med ledsna ögon på när sjömannen packade väskan. Det är tid för resande fot igen och tid för massa dagar till sjöss igen. Vi ses om 16 långa dagar igen. Det tar emot, men jag får vara glad för de 8 dagar jag fick ha honom hemma denna gången. Livet med en sjöman.

Jag hade planerat in ett morgonpass på gymmet i dag , men jag har i 2 dagar haft kramper i magen så jag får se hur magen känns senare, så kanske det blir ett pass.

I dag börjar jag det nya jobbet med en ledig dag. Helt otroligt så jag hinner fortsätta min ledighet lite längre och i morgon kör jag första passet och jag ser så mycket fram emot det. Men tills dess så blir det massa mys med kamphunden, har lite ärenden som ska fixas i dag, det ska mailas lite och har jag tur kanske det trillar in ett paket i dag. Vi får se.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.