Livsstil

Renbäddning, söndagsmiddag och bingolotto

Fläskesteken är i ugnen

Söndagsmiddag med vännerna.

Fläskesteken är i ugnen, jag har skalat potatis och nu ska det bara dukas, fixas lite tomat, gurka. Steken ska bli färdig i ugnen, potatis och blomkål ska kokas, rödkålen ska värmas och såsen ska göras av spaden som blir av köttet. Jag ser verkligen fram emot denna fantastiska söndagsmiddag, Dansk Flæskesteg är nog ett av de godaste jag ätit. Älskart!  Vännerna  kommer ner på middag, härligt att ha några av de närmsta vännerna trappen bredvid så det sociala livet blir lätt. Ingen som behöver fundera på att boka taxi eller köra haha.

Sjömannen kom på den genigala iden tidigare att dra och köpa bingolotter så efter middagen ska vi spela bingolotto med vännerna. Härlig söndagsaktivitet och så kniper ni lite extra med gumpalallan så att vi får dra in någon vinst ikväll.

Nya sängkläder

En renbäddad säng.

Jag fick ett ryck nu i eftermiddag och kände att det är tid att byta sängkläder och letade fram de nya sängkläderna som låg i skåpet som vi köpte för ett par månader sedan. Så snyggt blev det och självklart ligger kamphundens snusknalle i sängen, den är viktig att ha i sängen när man ska sova eller tanken är att vi ska sova men kamphunden prylar den lite då och då, både morgon och kväll, så det är viktigt att den ligger där och luktar illa och finns nära när kamprycket drar i gång.

Men nu ska jag se om jag kan hjälpa en vän och se om hon kan dölja en sida som hon hanterar för någon person som är irriterande och därefter ska det dukas så det är klart när vännerna kommer och vi bara kan sätta oss till bords och njuta av god mat i goda vänners lag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.