Livsstil

Marmor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Natt 2 är avklarad och jag har sovit ok, lite lite timmar men jag fick nästan 6 timmars sömn och det brukar räcka för mig. Sen var det tid att uträtta ärenden och en runda på Apple store på Emporia till dator doktorn även i dag och nu får vi hoppas att vi slipper besöka dom på ett tag även fast det är trevligt haha! Vi bör nästan få klippkort där och lite kompensation för att vi är tvungna att åka dit hela tiden.

Innan vi körde dit så ringde vi till en webbshop som endast har lager och hörde om man inte kunde komma direkt till dom och köpa skydd till sin dator när man ändå bor i samma stad i stället för att beställa och visst var vi välkomna. Så det blev ett Marmorskal för att skydda datorn för mig och sjömannen köpte ett färgglatt med ett öga. Asasnyggt båda två.

Sista eftermiddagen tillsammans med sjömannen. Jag ska jobba natt 3 av 6 och jag hinner inte träffa sjömannen i morgon innan han åker, då han ska kliva upp vid 04 för att hinna med tåget som går vid 05. Dom har tagit bort snabbtåget vid 06 som han brukar åka med, vilket är sjukt så han måste åka senast 05 för att hinna upp till jobb med snigeltåget.  Så resten av kvällen ska jag bara mysa med sjömannen och kamphundarna !

Dessutom vill jag informera er här inne om att bloggen kan se helt fucked up ibland och det är för att jag har bestämt mig för en ny design, men det strular en hel del och eftersom jag fixar med designen direkt här i bloggen så ändras det och ser nog konstigt ut för er ibland.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply tommytott 12 juli, 2016 at 16:57

   Tack , visst är det! 🙂

 • Reply Anki Viktorsson 12 juli, 2016 at 17:09

  Fint👍

  • Reply tommytott 12 juli, 2016 at 17:16

   Tack!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.