Livsstil

Mat, ko helvetet har mjölkat och räddare i nöden

DSC_7075

Så enkelt och så gott, biff, smörstekta champinjoner, rårivna morötter och ett glas citronvatten.  Smaklökarna älskade och jag känner mig fan nyttig som få haha!  Jag och sjömannen ska eventuellt köra i gång med en detox när han kommer hem och då ska man inte äta kött, utan det är grönsaker, bär, smoothies och träning …. men det tar vi en annan gång  i ett annat inlägg!

DSC_7078

Ser ni ? Ko helvetet har mjölkat. Lidl var stängt så jag traskade över till Malmborgs och fick kramas med världens bästa Jenny, prata lite skit och nästan bli överkörd av mammamaffian som ångade sig fram med barnvagnar i affären… ?!  Kossan har mjölkat och kärringarna tror att dom har företräde och att dom kan ånga sig fram bara för att dom kalvat ?! Hade jag haft bögslungan med att jag vevat med den . Vem hade vunnit?

Så nu njuter jag min latte och ska alldeles strax ge mig iväg och vara räddaren i nöden. Stephanie skickade sms, hennes resväska har tydligen gått sönder och hon åker tydligen om ett par timmar.
Så jag fick kolla om vi har någon resväska med hjul, vilket vi har då sjömannen har en fetisch för väskor.  Går den sönder så har hon en mörk död att möta när hon ska berätta det för sjömannen 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.