Livsstil

Lappmögel, hundkräk på bröstet och frisörbesök

Ett par dagars ledighet.

Hej onsdag och hej ledighet. I går kom det vita lappmöglet på ett mycket otrevligt besök och det blev en chock när man kom ut från jobb, för hur i helvete kunde denna mängden snö komma på så kort tid? Nu var det ju inte överdrivet mycket men på bara någon timma var det ett par cm snö. Mycket otrevligt om jag får säga det själv, vart fan är solen, grönskan och de 20-25 graderna som jag längtar efter ?

I vaknade jag vid 06 och trodde på 100% att jag skulle kissa på mig för jag var så extremt kissig och efter att ha rastat krigaren så kröp jag ner i sängen hos hundarna som sov och slumrade om en timma till och sen var det färdig sovit för min del, för jag blir nämligen väckt av Molly som lägger av världens jävla spya rätt över bröstet på mig?! Hon skäms, jag vrålar och håller på kräkas.  Det var ju bara att slänga sig i duschen och sen skämdes jag och fick be om förlåt för mitt beteende mot Molly, för hon kan ju inte rå för det, men för fan ska du nu kräkas så behöver du fan inte kräkas på mig .. svin haha!

Snön ringlar sig från himlen, kamphundarna är rastade och stackars Chanel , den gamla damen trivs inte heller i denna kylan, hon orkar inte gå hela rundan och i dag var det ju självklart ett ton med salt så hon skrek som att hon blir misshandlad. Hennes små tassar gör så ont av detta jävla saltet.  Men vi är inne, kaffet smakar ljuvligt, musiken strålar ur högtalaren och jag ska bara mysa med de små liven hemma i dag fram till i eftermiddag då jag bokade in ett frisörbesök tills i dag. Vi får se hur detta slutar, antingen kommer jag ut från frisören med rakad skalle eller en frisyr som jag inte behöver svära över.  Senaste besöket på Cutters var mitt sista besök, för nu har den frisören klippt både mig och sjöhunken fel. Så nu går jag tillbaka till en frisör som jag tidigare varit väldigt nöjd med!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.