Livsstil

Mellandagsrea, hårprodukter och vända på dygnet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Måndag kväll och veckans första dag har gått snabbt som satan och därmed är vi tillbaka till vardagen igen för ett par dagar. Julen är över och imorgon väntas det första nattpasset av 5 och jag ska därmed försöka vända på dygnet i alla fall lite, och trots att jag är trött som ett ålderdomshem ska jag i alla fall försöka hålla mig vaken till strax efter midnatt innan jag tar kamphundarna på en nattrunda och vi kryper under täcket.

Jag hämtade syrran i dag för att hon skulle ge sig ut i mellandagsrea-kaoset och se om hon kunde hitta något snyggt för presentkortet hon fick i julklapp, så vi siktade in oss på Emporia, som halva Malmö även gjorde. Det märks att det är lov och att folk har passat på att ta ut en och annan semester dag .. Lord have mercy. Vi passade på att luncha och ta igen lite syskontid då vi inte träffats på hela julen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gick runt och hamnade först och skulle beställa varsin kebab ?! Seriöst?! Vi är på Emporia och det bör ju kunna slinka ner något mer glammigt än en kebab som du kan köpa när som helst. Så vi drog ner till Jensens men där var det sinnesjuk kö så vi tänkte att vi lyxar till det med en smarrig pasta på Vapiano. Kö till förbannelse och jag hade lust att ringa och bombhota Emporia så folk smet ut så vi kunde få bättre plats, men jag tog mitt förnuft till fånga och beställde varsin calzone där det inte var någon kö alls. Den smakade fantastiskt även fast det var kryddig korv i  .. och min mage hatade mig mer än allt efter. . Gluten och magen gjorde duktigt uppror.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi tog oss en sista runda i alla butiker och jag som inte skulle shoppa något mer än volympuder för håret, så gick jag amok och letade efter Olaplex som så många pratar om. Jag fick hjälp att hitta det tillslut och efter att jag velat fram och tillbaka så slog jag till ..Dyrt var det och inte på rea heller!  Sjömannen och jag behöver vårda håret lite extra, i alla fall jag .. Man ska vara rädd om de stackars hårstråna som finns kvar. Kanske om jag sköter mig att håret faktiskt börjar må bättre och att jag kan gå till frisören och fixa mitt efterlängtade granny hair!

Nu har jag just pratat lite med sjömannen på skype, fått en liten dos av mannen i mitt liv och känna hur jävla lycklig jag är som har denna hunken i mitt liv. Att man kan känna en sådan enorm kärlek till en människa, det trodde jag inte för 10 år sedan! Och så vill jag passa på att hälsa er läsare tillbaka, jag ser på statistiken att ni är lyckliga själar sen jag bytte tillbaka .. Ni är tillbaka! <3 Jag greppar lite extra hårt om ballarna på er och ger er en extra gumpkläm… Ni är fan oxå kärlek!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofia Werlin - Min hälsoresa och nybliven mamma 28 december, 2015 at 23:00

  Jag saknar Totten!
  Lunch en dag snart? <3

  • Reply tommytott 28 december, 2015 at 23:01

   Saknar dig med!

   Jaaaa… I januari kanske ?! När julhelvetet och nyårshysterin har lagt sig?!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.