Livsstil

Stay fresh och kroppskomplex

Stay fresh.

Ännu en dag går mot sitt slut och jag har hunnit med en del, ett morgonpass, mys med kamphunden och så kollade jag mig i spegeln och inser att jag behövde klippa mig. I dag blev det ett besök hos de bästa på In the cut och jag gick där i från med en ny fräsch frisyr.  Jag älskar att gå från frisören med ett leende och känna mig nöjd och fräsch och med en klippning där jag fått det jag efterfrågat. I dag önskade jag mig en hög fade och sen fick han göra som han ville bara han inte kortade ner det allt för mycket uppe på huvudet, för eftersom jag är tunnhårig och det börjar bli mer och mer en glesbebyggelse där uppe så vill jag inte ha det superkort så man ser hela flinten. Jag vill kunna ta från de rika och ge till dom fattiga haha.

Efter ringde jag upp syrran som ringt och hon var i pildammsparken så jag körde dit och sa hej och pratade lite. Under tiden snackade jag lite med älskade Samra och hon var i stan, så jag drog till ribban och träffade henne och hennes kompis. Gick längst ribban till västra hamnen och bara snackade skit. Så oerhört glad att vi har fått den kontakten vi har. Den är ovärderlig.

Tanken var när jag körde hem från jobbet i dag att jag skulle ta mig en runda till gymmet, men det blev helt enkelt inte så. Just nu känner jag bara att gymmet ger mig en stor klump i magen och att jag känner mig så ut stirrad och har glidit tillbaka över tröskeln som så många har, att man tycker det känns jobbigt att vara på gymmet. Jag har den senaste veckan och senast i dag fått höra att det syns att jag gått ner i vikt. Jag ser lite skillnad i ansiktet men jag har så enormt stora komplex för min mage. Jag tycker den blir större och större. Den jobbiga klumpen i magen blir ju bara större och jag blir mer irriterad på mig själv för att jag inte tar mig till gymmet eller tagit mig ut på promenaderna som jag satt som mål för varje vecka och för att jag ser ner på mig själv så mycket och att jag oxå påverkas av jakten på den där perfekta sociala medie kroppen.

Men för att släppa det negativa så frågade en kollega i dag om jag inte hade någon bild på min kära sambo. Jag visade och hon utbrast , oj vilka fina foton och oj så vacker man du har. Jag växte en halvmeter, log ett mentalt stört leende , tackade så mycket åt hans vägnar och kände hur den där härliga nyförälske känslan intog magen och tänkte – jag är en lycklig jävel!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.