Fibromyalgi

Mentalt stört leende, min första krönika och sex on legs

Jag är en bitterfitta, så har du något emot det eller tänker komma med någon god idé om vad jag bör eller ska göra,  så ber jag dig sluta läsa och köra upp din goda och omtänksamma kommentar  i röven, för jag vill inte höra på det! Förstått?!

Att leva med fibromyalgi är fan ingen dans på rosor och just nu är vägen jävligt taggig och jag mår ruskigt dåligt. Fibromyalgi är ett helvete att leva med. Men jag försöker verkligen vara mig själv, att vara den spralliga och positiva killen. Egentligen vill jag bara stänga av larmet, ringa jobbet och säger att jag blir hemma. Men att nyss börjat på nytt jobb så känns det bara så fel så jag lägger på mig mitt mentalt störda leende och ger mig iväg på jobbet och är mentalt störd haha! Men i morgon är en ny dag och ja, livet är fan inget rosa flufffluff och fibromyalgi är ju något som jag dras med och faktiskt valt att dela med mig av och skriva öppet om, för det behövs , det behövs att vi män med fibro faktiskt kliver fram och slutar skämmas och får bort det så fina – kärringsjukan som det så fint kallas i folkmun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag när jag just kommit hem från jobb och kommit innanför dörren så får jag samtal från ett telefonnummer som jag inte känner igen! Det var självaste MAF ( Malmö fibromyalgi förening ) som ringde med och kastar kärlek och beröm över mig och tackar så otroligt mycket för min fina och fibromyalgiNYTT´s första krönika i nyheten Man med fibromyalgi. Det blev ett långt samtal och sen fick jag mail att dom tackade för samtalet och att dom hoppas att jag fortsätter vara så positiv som jag är!

Det där med att få hem en tidning eller att se sig och min egna krönika, mina ord , MINA ORD  och MIG i tidningen känns lite … Overkligt. Jag får nypa mig i armen ett par gånger för att verkligen inse att jag faktiskt gör något bra med bloggen och att folk faktiskt älskar den och vill att jag skriver på fler ställen. Jag är otroligt tacksam.

Och vet ni, trots värken så är jag inte en bitterfitta rakt igenom i dag, för senare ikväll /natt så kommer äntligen mitt sex on legs hem efter 14 dagar till sjöss och 1 dag på mässa i Uddevalla. Ikväll spelar det ingen roll hur ont jag har, hur trött jag är eller hur trött sjömannen är, för jag ska fan ligga!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Annelie 10 mars, 2016 at 19:59

  Är det den tidningen man får om man är medlem i fibromyalgi föreningen. .??

  Kram Annelie i Trelleborg

  • Reply tommytott 10 mars, 2016 at 20:00

   Det stämmer!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.