Livsstil

Vart tog ledigheten vägen ?

nyvecka

Måndag redan och helgen hann jag knappt påbörja innan den var slut. 2 dagar ledighet går alldeles för fort och nu är det måndag och nya möjligheter sägs det. Kroppen känns fortfarande sjukt sliten, men en kopp kaffe, promenad med kamphundarna och stor rensning bland våra kläder så är veckan i gång.

I går var jag så extremt trött på mitt hår så trimmern åkte fram och håret var ett minneblott. Slitet efter sista blekningen. Att jag aldrig lär mig, frisören är mer skonsamt för håret än hemma blekning. Så ja, nu är jag skallepär och hoppas att håret växer som ogräs. Men en sak är positivt, morgonrutinerna går så mycket snabbare.

Då jag inte har mage att ringa och sjukanmäla mig så väntas kvällsjobb, vi får se hur det känns. Känns det helt förjävligt i kroppen så får jag helt enkelt bara inse fakta och röra mig hem.  Så annars händer inte mycket nu, slappa och bara vara innan jag beger mig till jobbet och de fantastiska kollegorna. Jag är inne på den 3:e veckan på nya jobbet och det känns faktiskt riktigt bra, bara extremt ovant med att arbeta dag och kvällstid på heltid och att jag faktiskt glömt på hur mycket man faktiskt jobba när man jobbar 100%!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.