Livsstil

Midsommar afton, tbk och gymmet

Midsommar afton och dagens jobb är avklarat sedan ett par timmar tillbaka. Jag har myst hemma med kamphunden Chanel , varit på promenad och gått med mitt mentalt störda leende och tänkt på alla som fixar inför midsommar fester och som vanligt regnar det .. Sverige, ett fantastiskt land som allt för ofta bjuder på grisigt väder när det är högtider.

Jag fick föresten höra ett nytt ord om mig i går. Mitt crew med faghags utökas och jag är numera en TBK – Trendig bögkompis. Fantastiskt, den titelaturen tar jag gärna på mig haha!

Efter att jag rastat kamphunden Chanel och fått i mig lite mat begav jag mig iväg till gymmet efter 3 veckors uppehåll. Förkylningen är så gott som borta, inte helt, men jag känner mig tillräckligt frisk för att avbryta den ofrivilliga träningsvilan med lite midsommar afton lek på gymmet. Sen hem och äta och tog mig en dusch och här sitter jag nu i ett par mjukisbyxor och tee och planen var att eventuellt köra till Almåsa en runda och hälsa på vid midsommarfirande, men vet ni vad? Jag  orkar inte få på mig något anständigt, utan väljer att stanna hemma med kamphunden och inte nog med att det känns som ett bra beslut, jag har efter månader av letande äntligen hittat min fjärrkontroll till Mr nikon, i de grå mjukisbyxorna låg den och väntade på mig. Jag började nästa böla av lycka. Nu jävlar ska här tas egofoton  – make love to the camera haha!

Hur firar ni midsommar?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Yasmine 23 juni, 2017 at 19:14

  Planen var en lugn och skön dag. Blev dock en tur med the golden bitchmobil (jepp bilen är lynnig som en klimaterietant men jag äldkar henne) och sedan 4 timmars strosande och fyndande på Emporia. Resten av dagen/kvällen tillbringas i soffan med odjuren (2 katter)

  • Reply tommytott 23 juni, 2017 at 19:16

   Inte helt fel haha! Golden bitchmobil – jag dör var roligt!

   Trevlig midsommar! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.