Livsstil

Midsommar dagen , ledighet och sovmorgon

Midsommardagen och i dag sprider sig ett lugn ute. Morgonpromenaden var ovanligt lugn, mötte inte en människa med hund. Det var en som var ute och sprang och sen kom det 2 klämchecka damer som såg ut att dom skulle ut och tälta. Jag och Chanel har en lugn och skön morgon, en maskin med tvätt är i gång, hon har fått mat och varit ute och uträttat sina behov och jag har gjort en koffeinfri latte som blev alldeles för varm, vad hände med temperaturen på mjölkskummaren haha?

I dag fortsätter ledigheten så hemmet ska få sig lite små plock och fix. Jag har inget planerat. En barndomsvän är här nere i Skåne och firar midsommar, någonstans strax utanför Ängelholm så jag snackade lite med henne i går , dom skulle tura Helsingborg-Helsingör i dag och jag skrev att hon kunde höra av sig när dom är tillbaka från trippen så kanske jag kan ta en roadtrip och komma upp och säga hej, vilket hade varit svinkul när vi inte sett varandra sedan vi slutade 9:an. Jag hoppas hon hör av sig.

Annars händer inte mycket, jag känner av gårdagens träningspass lite smått och det lär väl kännas mer underdagen. Kanske orkar jag med ännu ett besök på gymmet i dag, vi får se, för just nu är kroppen uppenbart fortfarande i sömn mode, så jag tar dagen som den kommer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.