Livsstil

Migrän, magkramper och nedskiten säng

Vissa dagar är sämre än andra.

I dag vaknade jag med jordens migränanfall, jag hade nedsatt syn och huvudet kändes som om det skulle sprängas vilken sekund som helst. Minsta lilla ljud gjorde att det blev värre och jag blev så sjukt illamående och inte nog med det så vaknar jag med världens kramper i magen.  Men det gav med sig och jag är glad att jag hittade mina migräntabletter. Va fan är detta? Jag har inte haft migrän på jag vet inte hur många år och jag hoppas innerligt att det inte kommer tillbaka på minst lika många år.

Och eftersom jag inte kunde göra annat än ligga i sängen hela förmiddagen så missade jag min tvättid mellan 8-12. Fan oxå och när jag var på toaletten och kom ut från toaletten möts jag av en fruktansvärd stank, Chanel låg kvar i sängen och var dålig i magen och kunde inte hålla sig utan sket ner hela sängen – precis det jag behövde men vi hade turen att tvättstugan var ledig 16-20 så ikväll har jag tvättat, renbäddat sängen och bara vilat som övriga dagen.

Jag har varit och handlat lite och ikväll blev det proteinpannkakor till middag. Riktigt goda, så ja jag får steka ett par till i morgon och ta med till jobbet så jag har något att trycka in i huvudet.  Nu ska jag ta med kamphunden på en längre kvällsrunda och sen göra mig klar för sängen och bara ligga där och kolla tv tills jag somnar. 2 dagars ledighet är redan över och nu kör vi i gång med ett par dagars jobb igen. Torsdag morgon kommer sjömannen äntligen hem. Går inga flyg onsdag kväll så han får ta det tidigaste på torsdag !

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.