Livsstil

Modellande, skånerunt och vinst för mig

I wear this coz Gucci is Mainstream.

Vi fick på oss lite kläder och skulle bara dra iväg och handla snus och utanför där tänker jag att det blir ett perfekt ställe att fotografera en dagens outfit bild på mig, sjömannen klagade inte jätte mycket denna gång utan sa bara, snabba dig jag fryser haha. Och eftersom jag skulle vara snabb som fan så hann jag inte riktigt kolla in inställningarna på kameran, så lite mörkare men ändå helt okej  .. bara helt okej, jag får ju vara glad för att sjömannen ville ställa upp som fotograf utan att klaga märkbart.

Efter detta var jag inställd på att köra hem men vi har åkt Skåne runt, inte hela Skåne, men delar av Skåne,  men vi har hunnit med ett besök hos sambons tvillingsyster och sen hängde vi med dom till Meteropolen Staffanstorp och shoppade loss på Dollar Store. Hur kommer det sig att man alltid kommer ut med mer än vad man egentligen behöver där i från? Det är ju inget speciellt men ändå kom vi därifrån med 3 fulla kassar. Svinbillig bcaa fick jag med mig hem och sjömannen gick loco på julmusten, för den har man ju inte tröttnat på så här i början på januari när man druckit så mycket julmust i december att urinen doftar must?!

Tro inte att shoppande stoppade där inte, utan ett stopp på citygross för att handla lite till middagen. 3 fulla kassar även där och jag gav mig vika för sjömannens trånande efter köttfärsås och spagetti. Ni som hängt med här vet ju att sjömannen skulle kunna äta köttfärsås och pasta 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Tänk er då hur om jag inte gränsat lite i val av mat, då hade jag kissat  julmust och fisit köttfärsås?!  Men köttfärsås skulle han få i dag efter 24 dagar till sjöss. När vi kör där i från så bestämmer vi att Katarina och gänget ska komma och spela skip bo ikväll och så ringer dom och säger att dom kommer och käkar här i stället. Köttfärsås får det bli en annan dag för ikväll trycker vi i oss tacos  .. det är i alla fall köttfärs så lite nöjd kanske sambon är.  Så ikväll blir det tacos och vi steker så klart en panna med köttfärs utan tacokrydda till sjömannen då han inte gillar den exotiska smaken haha!  Svenskt ska det vara och inget kladdande med fingrarna haha!

Så nu lite vila innan jag traskar iväg till Ica och handlar hem ännu mer till kylskåpet, vi har ju inte alla tillbehör till Tacos, så det måste fixas!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.