Livsstil

En hulkande man, hundkräk och nerbajsade byxor

Vi räknar till 10.

Vi vaknade av att kamphunden var galen, hon jagade händerna, prylade nallen som hon ska ha med i sängen .. eller rättare sagt som sjömannen tycker kamphunden ska ha i sängen.  Vi låg och drog oss en stund i sängen, sjömannen tyckte att jag pratade för mycket och jag försökte hyscha honom så säger han, håll käften och så kräker Chanel ner hans arm. Sjömannen vrålar att hon har kräkt på armen, hulkar och gapar efter papper. Jag skrattar och han hulkar som fan och säger – Karma!

Jag får på mig kläderna och går ut med henne och väl inne så sätter hon sig i mitt knä. Självklart är kamphunden lite kass i magen och drar gumpen efter mitt lår. Bajs-lår var det på de rena jeansen, så det blev gumptvätt i handfatet för kamphunden och svordomar från min sida. Jävla hund och på mina rena jeans? Jaja, det är ju bara till att byta och köra i gång en maskin tvätt.  Och många undrar om vi inte ska skaffa barn? Jag tror texten här ovan svarar klart på att vi uppenbart redan har en gammal kärring som ibland beter sig som ett barn – kräk, bajs och hitta på hyss.

Jag har fått på mig  rena jeans, gjort varsin latte till mig och sjömannen och nu sitter vi med varsin dator vid köksbordet och njuter av latten. Jag njuter av att ha sjömannen sittandes framför mig och vara sådär snygg som bara kan han vara. Tanken var att jag skulle träna i dag på morgonen, men efter 24 dagar till sjöss så fick jag hemmaträna i går kväll och därefter berättar han att han åker på jobb igen på onsdag 1 dygn för möte, hem på torsdag och att han sedan drar på jobb den 15:e igen. .. Men tack som fan och skit på dig med!

Livet hos bögarnabus lördagmorgon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.