Livsstil

Söndagshopping, träning och familjetid

Söndagshopping.

Så var det söndag eftermiddag och dessa 3 dagars ledigt vet jag inte vart dom tagit vägen, men snabbt har det gått i alla fall. I går hade vi middagsgäster, vi tryckte i oss tacos och sen spelade vid skipbo fram till 22.30 ca. Fantastiskt roligt och jag bad alla medspelare skita på sig och inte skämmas, för jag har nog aldrig haft en sådan kass spel kväll i Skipbo någonsin. Men hej vad kul vi hade.

I dag drog vi iväg till Trademax och kollade på nytt köksmöblemang som vi är sugen på men blev inget inköp varken där eller på Lutz som vi oxå kollade in. Däremot blev det lite shopping på Stadium Outlet. 2 par adidasbyxor och en ny gymväska till mig, sjömannen köpte ett par adidasbyxor och en adidas t-shirt. Hungriga åkte vi hem och käkade några mackor innan jag drog iväg för ett benpass på gymmet. I morgon kommer jag troligen inte kunna gå, när jag körde sista övningen för benen och gumpen så skakade benen så mycket så jag kände .. ge dig nu Totten.

Nyduschad och hoppat i ett av de nya paren byxor, det andra hade jag på gymmet. Och här sitter jag nu och sneglar på hunken i soffan som har sovit lite tillsammans med kamphunden och jag ska joina i den andra soffan och där lär vi bli liggandes resten av kvällen och bara mysa. En bra söndag helt enkelt, lugn och ladda upp för kommande vecka på jobb.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 6 januari, 2019 at 22:33

    Träningsvärk är ju gött ju eller hm kanske inte =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.