Ett hälsosammare jag

C3 Mix&go PRO och Oatcocker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var alltså detta paketet som jag valde att köra till Landskrona för i går. Jag var så jävla nyfiken på vad det var som jag skulle få hem och eftersom DSV uppenbart hade en fis i kläm i går och inte kunde leverera på de dagar jag var ledig så hämtade jag det själv.

Jag öppnade paketet och blev superglad och överraskad över att C3 skickat mig dessa 2 presenter som ska hjälpa mig att komma i gång med frukost och mellanmål ordentligt.  Och som ni kan se på bilden ovan så innehåller C3Mix&go PRO shakes som man mixar och tar med direkt, en behållare för att göra juice och en för att mala bland annat kaffebönor.  Och så fick jag även en gröt kokare. Jag ska nu börja med havregrynsgröt på morgonen. Tänk så smidigt, tydligen kan jag köra i gång den medans jag är ute med kamphundarna på morgonrundan… Oh lord vad smidigt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ikväll efter ett tufft ben och magpass på gymmet så tänkte jag att jag måste få i mig något enkelt och snabbt som innehåller vitaminer och protein. Så jag mixade ihop en proteinsmoothie och japp, jag älskar min mixer redan. Smidigt , enkelt och minimalt med disk .. Jag är förälskad och detta kommer även bli grymt att ha med mig när jag jobbar natt, som mellanmål och när jag är sugen på något gott och vill ha något nyttigare än godis.

Kvällens proteinsmoothie innehåller: ( Jag skulle haft i babyspenat, men glömde bort dom i min extas) haha!

 • Rismjölk.
 • Havregryn ( glutenfria)
 • Banan
 • Proteinpulver vanilj
 • Frysta bär supermix : Gojibär, blåbär, björnbär, hallon och havtorn. 

 


Så tusen tack til C3 för gåvan. Det kom i perfekt tid och förhoppningsvis kan det hjälpa mig att bli bättre att få i mig både frukost, mellan mål och till och med ett snabbt och enkelt kvällsmål.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Yasmine 21 juni, 2016 at 18:33

  Ohh låter bra men är den tyst? Eller väsnas den som tusan?

  • Reply tommytott 23 juni, 2016 at 09:29

   Mixern låter en del, men det går ju snabbt att göra en smoothie!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.