Livsstil

Morgonträning , för lite timmar på dygnet och kvällsjobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lördagens frukost. Började morgonen med fettförbrännande tabletter i vanlig ordning, utfodra kamphundarna och sen ut med dom. Fylla på med BCCA och sen iväg och möta upp syrran för ett morgonpass på gymmet. I dag stod magen på schemat, men träningen blev inte så effektiv som jag hade hoppats på och det är just för att jag har sån sjuk värk i kroppen, både i lederna och en enorm träningsvärk.  Men det blev ett pass och nu är veckans träning avklarad och i morgon bitti får jag sovmorgon och har vilodag!

Vi körde sen till Ica på Möllan och handlade mat. Det behövs ju även ätas och ja, 2 fulla påsar med mat och toapapper och under 300 spänn? Fantastiskt och det är nästan lite roligt att handla när man faktiskt får mer för pengarna än i vanliga fall.

Jag förstår inte, dagarna har alldeles för få timmar. Nu ska jag ta mig en dusch, plocka lite här hemma och rasta kamphundarna och sen ge mig iväg och jobba kväll, 12-21.15. Det är alldeles för få timmar och tiden går alldeles för fort för att jag ska hinna med allt jag vill och måste göra!   Men vad gör det om 100 år? Nu måste jag sätta fart här hemma !

Ha en fantastisk lördag och glöm inte att du är fantastisk precis som du är!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Simone 23 april, 2016 at 11:12

  Bara kämpa på, dåliga dagar har vi alla! 💪🏼 ha en underbar lördag!

  Kika gärna in på min blogg, där kampen mot ett hälsosammare liv står i fokus. -32 kilo so far 💪🏼

  • Reply tommytott 1 maj, 2016 at 19:09

   Tack så mycket, jag behöver all peppning jag kan få ! 🙂

 • Reply Marie 23 april, 2016 at 13:07

  varför fettförbrännande tabletter? roligt att storhandla då det blir billigare peng

  • Reply tommytott 1 maj, 2016 at 19:09

   Fettförbrännande för att minska på kroppsfettet och för att jag vill tighta till kroppen samtidigt som jag stärker den!
   Njutit och ätit alldeles för osunt under vintern för vad jag egentligen bör för att inte utsätta kroppen och lederna för mer skit!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.