Livsstil

Att ta in städhjälp

Våren är på ingång och många, inklusive mig själv tar fram den extra pedanta sidan. Det byts gardiner, inhandlas nya kuddar och filtar i vårfärger och hemmen pimpas och stylas om. De tradig julsakerna är förhoppningsvis borta sedan länge och visst fasiken är det skönt att inhandla nytt och styla om lägenheten? Det känns ju som ett helt nytt hem .. Men, det finns alltid det där jävla MEN, det är ju fortfarande en sak som återstår, för oavsett om man byter ut, inhandlar nytt, slänger/skänker det gamla eller gömma det i garderoben och hoppas vännerna ska glömma bort hösten och vinterns styling så återstår städningen.

Vi sköter städningen själv här hemma, men allt fler väljer att ta in hjälp. I våran gamla lägenhet där vi hade otroligt många fönster, det var närmare 20 fönster in/mellan och utsidan som skulle putsas så valde vi att ta in hjälp städhjälp till ett bra pris. Finns det något tradigare än att putsa fönster? Sen att jag har en gnutta rädsla för höjder behöver vi ju inte gå in på.

Visst fasiken hade det varit skönt att kanske 1 gång i månaden att ta in ett företag för att storstäda lägenheten totalt? Hur gör ni och hur resonerar ni?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 22 mars, 2016 at 07:46

  Hello
  Jag läser din blogg sedan ett tag , och bara njuter av att du delar med dig av stort och smått.
  Jo städning – visst det ör hopplöst så hör på vår kanten när solen skiner in , – och flugornas dans syns så tydligt.
  Så absolut kolla runt bland några städfirmor även de dör pensionörspoolerns finns inget trevligare . Det blir eon win go fika och ett super fint hem lycka till .

  • Reply tommytott 24 mars, 2016 at 11:08

   Tack så mycket Anna , det värmer! 🙂

   ha en fin påsk!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.