Livsstil

Möte, tacos och fotobråk

DSC_6765

Mötet är avklarat och jag är hemma och har fått i mig lunch, rester från gårdagens tacomiddag. Alltså, jag älskar denna mexikanska spya .. med banan på. Jag vet, ni är jätte konstiga som inte äter banan på eran tacos. Det är svingott.

Nu har jag just haft ett litet fotograferingsbråk med sjömannen. Han suckar och stånkar när jag ber honom ta foto på mig. Han tar foton, jag blir inte nöjd och han får sucka vidare och ta om tills han vrålar att jag ska köpa mig ett nytt stativ och fixa fotona själv. Jag vrålar tillbaka att ja det ska jag fan göra, för jag ser fan bara fet ut på foton och ska sluta äta.

Jag är inne i en svacka och hatar min kropp överallt annat. Den är svullen och jag ska söka till något viktprogram allternativ att någon rik sate får sponsra mig med en pt. Kläderna passar ju fan inte!!

Och nu ska jag göra mig en latte , fortsätta lyssna på bra musik, suckta över godiskålen som gör mig fet , redigera foton tills jag ska iväg till frisören. Hon kanske kan klippa mig så jag inte ser tjock ut? haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Åsa 29 oktober, 2015 at 12:37

  Hahaha…. Du är för skön 😁

  • Reply tommytott 29 oktober, 2015 at 19:31

   hahaha .. tack! 😀

 • Reply Rebecca 29 oktober, 2015 at 16:53

  Hahaha Ååh vad jag känner igen det där. Min man lyckas fånga mig ur de sämsta vinklarna alltid. Ibland tror jag han gör det med vilje, men vet att han inte alls har fotografskills. Ändå ber jag honom, han tar bilder och jag raderar skiten och fortsätter finnas BAKOM kameran i stället!
  Och du…du rockar! Lycka till hos frissan!

 • Reply Twiggy 29 oktober, 2015 at 17:12

  Det går ju inte äta tacos utan banan!!!

  • Reply tommytott 29 oktober, 2015 at 19:29

   Haha.. Svingott med banan till tacos! Oftast får jag höra, men är du sjuk? haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.