Livsstil

Skit dag, hundkräk, hundskit och en flaska vin

Denna dagen går till historien. Jag har ringt viktiga samtal, varit arg och gråtit över att livet inte riktigt går som jag vill ibland, men det blir väl bättre i morgon tror jag. Så jag har tjurat och varit hemma så gott som hela dagen och rensat, plockat, slängt och rensat. Ren bädda sängen, byta dusch draperi och sen kom sjömannen hem och hjälpte till .. Så 8 bananlådor och 3 stora flyttlådor som stod inne på kontoret är tömda .. Heja oss?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvällens middag är i ugnen!

Ja och inte nog med att förmiddagen var skit så mår kamphundarna ( 2 av dom) inte så bra. Gizmo kräker och Chanel skiter. Så när man torkat upp det ena så får man torka efter den andra.. Och så börjar det om?!
Men skjut mig?! Jag skiter totalt i att försöka vara hälsosam i dag. I dag behövs vin. En flaska. Och så har jag fixat dippan som ska ätas med chips i kväll framför antingen Hela Sverige bakar junior eller Nej till Cancer. Tror det blir nej till cancer så bögen får fulgråta med hela flabben full med chips. Ja, denna herre som tilltalas Totten lyckades ju köpa dippa med chili till mig, och starkt i min mage betyder ju date med dass? Jag ska tydligen oxå får skita … det går bra nu haha! Det är dessutom sista lediga dagen nu, för i morgon är det ett extra morgonpass och sen går jag på mina 5 nätter på onsdag!

Och nej, nu måste jag sluta upp här. Jag får torka upp slem och skit i hallen. Och fylla på vinglaset! Någon skrev tidigare att vårat liv verkar så glammigt … Sugen på byta? haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annelie 11 januari, 2016 at 18:10

  Har också en gråtdag, fast utan både skit och kräk.
  Har legat till sängs precis hela dagen.. 😢

  Ha en fin måndagskväll.. // Kram Annelie i Trelleborg

  • Reply tommytott 11 januari, 2016 at 18:11

   Krya på dig! <3
   KRAM

 • Reply Anki Viktorsson 11 januari, 2016 at 18:16

  Krya på till er alla. E det söndagnatt som blir den sista på detta passet får vi ses nästa vecka😘

 • Reply Annelie 11 januari, 2016 at 18:31

  Du har fått ett svar inne hos mig.. // Kram Annelie

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.