Livsstil

Mr grey, hemma fix och Mello-helvete

Mr grey.

Jag glömde ju oxå skriva i gårdagens inlägg att när livet gör oss gott och börjar så bra så lämnade vi sjömannens bil på service och vi valde denna gång att vänta under tiden den var inne på lite vård. Vi gick bort till bilfirman vi många gånger köpt våra bilar, nästan alla våra bilar och skulle bara se om Marcus var där, då det var länge sen vi hälsade på honom. Så klart hade sjömannen sett att dom fått in en av mina drömbilar och jag dog nästan. Vi fick nycklarna och fick testa den och Marcus tyckte att vi skulle funderar lite på om jag ville ha den eller inte när jag körde och när vi kom tillbaka ville han ha ett svar. Och ja, jag ville ha den. Så han räknade lite och måndagen där på hämtade jag den.  Mr grey är fantastisk på alla vis och snygg är han med.

I dag lördag och jag vaknar upp med ännu en dag med huvudvärk. Alltså dag 5 med irriterande huvudvärk. Jag förstår inte detta. Inte ens migränmedicinen botar denna jävla huvudvärk. Jag bestämde mig för att det blir en dag i sängen och i soffan, men när jag kliver upp och ser de förbannade sopsäckarna jag lovat sjömannen att köra iväg med när han var borta så var det lika bra att ta tag i saken och inte skjuta upp det ännu en gång. Säckarna vägde fan asamycket och när jag gått ner med 2 och gick upp 4:a trappor till lägenheten började jag fan ångra mig. But i did it. Skiten är slängd, på rätt ställe på återvinningen.  Passade på att handla lite när jag körde hem, blev toksugen på chips och dippa till lördagsmys för att spänna volangerna kring magen lite extra.

Lord haver mercy, i dag drar spektaklet Melodifestivalen igång och jag har fått inbjudan till Mellomys men jag tackade direkt nej. Jag är inget stort fan av Mello-helvetet och tycker det borde göras om. Det var så mycket bättre förr, när det var en kväll och inte 7 miljoner dagar skiten ska sändas. Så nu ska jag nog gå ut i köket och fixa dippen, hänga upp tvätten som är i tvättmaskinen och sen ut med kamphunden innan jag ska bestämma mig om jag ska fortsätta rensa kylskåpet och städa det ordenligt.  Och med tanke på städning så måste jag kolla om vi har ugnsrengöring och kanske spraya den ikväll så det får dra under natten så jag kan städa den ordentligt i morgon och därmed inte använda ugnen mer innan vi flyttar. Vi ser verkligen fram emot att flytta till nya lägenheten, men det här med att packa och städa är fan ingen sexuell upphetsning.

Så ja, det händer inte mycket mer. Mina dagar ser ungefär ut som dessa förutom när jag jobbar för då är det äta, jobba, städa, packa och sova  och så börjar vi om igen. Hur har ni det i dag?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.