Ett hälsosammare jag, Livsstil

En fantastisk helg

Skärmavbild 2015-08-16 kl. 19.10.58

 

Hej godingar. Hur har er helg varit? Min har varit nästintill perfekt, bara sjömannen som har saknats och så har det varit en helg med mycket smärta och mycket skratt och en del träning. Pw både lördag och söndag med syrran och så har vi äntligen testat på ett av 2 utegym i Pildammsparken. Yeyh, jag är i gång med motionerandet igen.

I går på morgonen så vaknar jag upp av en sinnessjuk värk i höfterna och handlederna. Från ingenstans. Men jag körde träningen ändå och under träningen kändes det bättre, men vid 04 tiden i natt vaknar jag upp och vrålar av smärta då jag ligger på sidan och vrider mig konstigt. Lederna i höften smärtade något så fruktansvärt.  Men det blev en lättare pw i dag igen och ett pass för rygg i utegymmet.

Jag och syrran har slagit vad om att vi ska träna minst 3 gånger i veckan, oavsett om det är en promenad eller om det blir på gymmet så ska minst 3 pass göras. Nu får det vara nog, när man knappt kan knäppa favoritjeansen och magen hänger över när man sitter får jag panik. Nu ska kroppen slimmas och stärkas.
Lederna behöver fan avlastning och “Ernst-hugo 90+” ska får sig en livs chock!, så nu vet du sjömannen, när du kommer hem är det ändring av kost och motion. ( vi får öka nakengymnastiken oxå ;))

Jag har varit vaken drygt 1 timma. Utfodrat både mig och kamphundar, rastat kamphundar och fått mig en varm och skön dusch. Helgen och ledigheten har gått alldeles för snabbt och nu ska jag snart bege mig till jobbet för natt 1 av 5.  Vi hörs snart igen och då ska jag tipsa om 2 fantastiska produkter för män som jag tycker ni alla ska köpa hem till era män!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maggan 16 augusti, 2015 at 19:34

  Heja, heja!

  • Reply tommytott 17 augusti, 2015 at 00:55

   Tack 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.