Livsstil

My ass loves Lambi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag blev det promenad på ca 5km med sjömannen, sen har vi tvättat, fixat och varit på netto och handlat svinbilligt toalettpapper. Vi är kräsna, eller rättare sagt rädda om våra gumpar och köper endast Lambi. My ass loves lambi and lambi loves my ass.

Påväg till Netto tog jag med kameran för att be sjömannen ta ett fint foto till mina sociala medier. Jag har ju som mål att endast använda mig av foton med hög kvalitet, sen att min pooltröja uppenbart inte vill att allt ska se helt perfekt ut och att jag glömde snoffsa till mig är ju en annan femma haha!

Ikväll tog vi en promenad hem till en gammal kollega till sjömannen och goda vänner till oss. Dom har nya mobiler och bögarna bus får rycka in och hjälpa till att fixa med diverse saker, så som skype och annat nödvändigt. Det blev glass och jordgubbar, prat och massa skratt innan jag och sjömannen tackade för oss och traskade hem till kamphundarna , gav dom mat och rastade dom.

Tvätten är upphängd och nu ligger vi i sängen och inväntar Lotta på Liseberg. På onsdag eftermiddag efter att vi har tvättat åker vi nog äntligen ner till husvagnen och myser!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.