Livsstil

En morgon på balkongen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndag morgon och jag sitter på balkongen med en latte, kamphundarna är rastade och jag vet helt ärligt inte om jag har gumpen fram eller bak .. jag är så trött och sliten i kroppen. Jag behöver få sammanhängande sömn. Det är mycket gnäll nu på mig om min värk, för lite sömn etc.. Men mina leder mår verkligen inte bra. Igår kväll var nog den värsta kvällen hitills och jag ringde och pratade med 1177 för att få råd. Jag kunde somna med maxintag av värktabletter.

Men jag ska, jag ska försöka lämna värkhelvetet lite utanför bloggen och försöka att ha en dag som jag inte spenderar hela dagen i sängen, jag måste verkligen upp och röra på mig.  Och därmed hoppa in på dagen.
Solen skiner, musiken strålar hur datorn och latten smakar precis lika bra som alltid.  Jag har mailat lite med sjömannen, vi har kontakt via sms och mail då han har mycket att göra på jobb.  I dag ska jag gå igenom mailen, radera massa spam kommentarer och fotografera månadens the fitnessbox som jag tänkte visa upp i dag.

Föresten, ni följer väl bloggen på Facebook? Om inte  .. in och gilla Tommytott där så blir jag lite extra glad!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.