Livsstil

04.20 en lördag morgon

Copyright – Tommytott

När kamphunden sover och jag är vaken.

04.20 gjorde jag morgon då jag vaknade av att kamphunden skäller i sömnen? Va fan hände där ? Jag flög upp och när jag satte mig upp och gnuggade ögonen och kollade på kamphunden så låg hon så fint som en kanelsnäcka och sov?! Tack som fan och där efter kunde jag inte somna om. Så jag låg kvar i sängen till vid 6.30 innan jag klev upp , duschade och satte mig i soffan och kollade på youtube .. Kamphunden låg kvar i sängen och sov. Kul sällskap och tack som fan. Jag gillar dig med.

Jag har nu fått upp kamphunden efter många om och men. Jag funderade ett tag på om jag skulle ställa mig i sängen, vråla och hoppa men insåg att jag måste försöka vara lite mognare än så. 68 kg Totten mot 2.4 kg chihuahua. Hon hade ju flyget som en vante för fan.. Men jag fick upp henne och vi har varit ute. Det ser ut som det kommer bli en fantastisk dag i dag. Temperaturen är underbar där ute och jag känner mig ännu piggare i dag gentemot vad jag kände mig i går. Jag har nog börjat återhämtat mig ordentligt eftersom jag inte kunde somna om i dag på morgonen.

Lördag och solen den skiner. I dag ska jag möta min underbara vän Annica och hänga lite med henne och ta igen förlorad tid. Vi ska åka på en roadtrip med våra kameror och så får vi se vad dagen tar oss till. Vi är båda fotonördar, så detta ser jag fram emot. Förhoppningsvis har jag en massa fina foton att dela med mig av här i bloggen.  Kanske jag filmar en vlogg till youtube kanalen i dag med? Vi får helt enkelt se.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.