Livsstil

När fredagen inte blev som tänkt

När fredagen inte blev som tänkt.

Denna fredagen blev ju inte alls som jag hade planerat. Jag vaknade vid 7 tiden med världens huvudvärk så det var ju bara att kliva upp, rasta kamphunden och sen ta en huvudvärkstablett och vi la oss på soffan. Vid 9 tiden kollade jag på klockan och sen vaknade jag igen vid 12 tiden med lite lättare huvudvärk, men fortfarande huvudvärk. Så ja, det blev ingen träning som jag planerad i dag och jag och kamphunden har bara varit ute på kortare promenader och legat på soffan och sovit mesta delen av dagen.

Nu ikväll har huvudvärken släppt, så jag har röjt i köket och ställde mig och lagade lite mat och fixade matlådor. Det blev 3 matlådor till kommande arbetsdagar så att det är klart. Det är bara en sås som jag ska slänga ihop eller så tar jag lite sweetchili sås bara.  Tänt lite ljus och funderar på om jag ska ta ut kamphunden för natten och så lägger vi oss, i dag är jag oerhört trött i kroppen jag och vet inte varför, jag misstänker att det har med huvudvärken att göra.

Kamphunden mår i alla fall bättre vilket är skönt, ingen dålig mage och hon har ätit som hon ska i dag. Underbart är det.  Så dessa 2 dagars ledighet har gått supersnabbt och jag har inte hunnit med det jag hade planerat att göra, men jag har i alla fall hämtat ut ett paket i dag! Jag och sjömannen sa att vi ska inte köpa några julklappar tillvarandra i år, båda  jobbar så vi kommer inte fira något märkvärdigt men jag kunde inte låta bli .. Lite klappar ska han fan ha när han kommer hem efter 24 dagar till sjöss. Min hubby!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.