Livsstil

BTS, jobbehelg och galen kamphund

BTS – Behind the scen

Lördag morgon, kamphunden är rastad mot sin vilja, maten till henne är framme , jag har fått i mig en shot ingefära/gurkmeja, kaffet är fixat och som ni kan se här ovan så har jag spelat in dagens sång till min julkalender på instagram. Nu börjar inspirationen tryta och valet av jullåtar börjar bli svårare .. Jag har ett par godingar på lager och jag kommer nog aldrig kunna få till det så bra igen så som på Lucia. Jävlar vad bra den blev haha.

Ledigheten är över och en helg på jobbet ska avverkas. På tisdag går jag på min 1 dags helg så ni vet ju vad jag ska göra under helgen och fram till tisdag.  Ja just ja, i morgon ska jag upp extra tidigt och ingen sovmorgon då inte för det kommer nämligen hit en podd hem till oss där jag ska medverka. Ska bli så kul och jag vet inte riktigt vad vi ska prata om, men har man svart bälte i ordbajsning så ska det väl inte vara några problem att få fram något bra och kanske något kul oxå. En och annan groda lär ju slinka ur munnen på mig, för det händer ju hela tiden så varför inte i en podd. .? haha !

Kamphunden har kört sitt race både i går kväll när vi la oss och sen nu på morgonen efter att vi varit ute. Nu i ett par dagar har jag känt en olustig känsla över henne, att något är fel och att hon inte mår så bra. Man har sett på henne att något inte är som det ska, och ja sjömannen drar till sjöss och då blir hon ledsen, men det har varit något annat. Och som i går kväll och i dag på morgonen, då försvinner den där oron när hon kör sina galna ryck. Men hon sover extremt mycket och det är ju inte konstigt att hon tacklar av, tanten är ju fan 10 år.  Men hon får fan rycka upp sig .. bögarnabus är inte bögarnabus utan sin älskade kamphund.

Nej nu en latte till, fulsjunga för grannarna till spotify och sen små fixa här hemma och med kamphunden innan jag drar iväg på jobbet och sprider kärlek.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.