Livsstil

Balett på nerverna, skratt och illaluktande ostar

Tänk att kroppen har sinnesjukt många nerver och ibland lyckas folk dansa balett på alla och ikväll var en sådan kväll haha! Att man lyckas dansa på tunna nerver är för mig en gåta och nästan så dom ska ha en eloge. Men hej, mitt tålamod har ikväll verkligen varit värt pris i guiness rekord bok. Tur man har kollegor som ger en massa skratt.

När jag kom till jobbet fixade vi presenten till födelsedagsgrisen som fyllt år. En låda med ett gott vit vin och ostar som luktade sur fuffi. Herregud vilken stank och att folk kan tycka något som luktar så illa är gott är för mig en fråga som man inte kan besvara haha!

Nu har snart denna lördag gått och jag har hämtat hem kamphunden som har myst med syrran och matte H ikväll. Jag har tagit mig ett glas rosé och ska slappna av lite med tända ljus, skön musik och youtube innan jag kryper ner i loppelådan och laddar upp för en ny kväll på jobbet.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.