Livsstil

När mannen lagat middag

När sjömannen lagat middagen.

Det blev en lång dag för mig. Klockan ringde 06 och 06.30 satt jag i bilen , körde och tankade och sen var det att styra Mr gray till Helsingborg och leta upp adressen dit jag skulle. Att hitta dit var ju inte så svårt men att hitta en parkering där jag kunde stå längre än 2 timmar var ju inte lika lätt, men jag fann en och hoppas innerligt att det är ledigt där även i morgon när jag håller dag 2 i basutbildningen. 41 kr för en hel dag var ju fan som hittat, tänkt om det kunde vara samma pris här i Malmö “på söder”. Då hade kanske gemene man haft råd att köra bilen till jobbet haha.

Dagen har gått bra, var nervös som fan i morse då jag fick besked sent i går kväll att min kollega som skulle hålla utbildningen tillsammans med mig var sjuk, så jag har i dag kört utbildningen själv. Klappar mig själv på axeln, det var en liten grupp men för ett år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle utbilda och stå själv där och prata. But i did.

När jag kom hem så hade sjömannen fixat maten, i dag blev det blomkålsmos och ugnstekfalukorv. Satans vad gott och det blev så mycket över att det blev en matlåda oxå. Nu ska jag ta och göra mig klar, köra iväg på öob en runda och handla och sen hem, kasta mig i soffan och små pilla på sjömannen. Man får passa på när tillfälle ges, han drar ju snart på jobb igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.