Livsstil

Nespresso, möte och tappatvålenonsdag

dsc_3314

Godmorgon på tappatvålenonsdag vänner. Jag vaknade vid 06, somnade om och vaknade vid 08 och somnade om och vaknade nu vid 10 tiden. Haha, träningen i går hjälpte att lindra träningsvärken lite men herregud, benen värker fortfarande sen jag körde slut på dom i söndags. Att leva med fibromyalgi och träna betyder ungefär träningsvärk i ett halvår, plågsamt men vet ni? Värken i lederna är lite lättare, det är musklerna som värker som fan.

Kamphundarna har fått mat, varit ute och jag har gjort mig en latte. Musiken strålar från högtalarna och ska snart ge mig iväg för mitt sista möte, arbetsplatsträff på min nuvarande arbetsplats innan jag fortsätter ledigheten lite och sedan går på min 5 sista nätter innan jag slutar min tjänst. Så jag dricker latte, fulsjunger högt och en aning falskt för grannarna som är hemma och ler mitt mentalt störda leende, för i dag kommer nämligen sjömannen hem efter 19 dagar till sjöss. Det känns som det var evigheter sedan vi såg varandra och det är det ju , så ja .. jag har troligen inte tid att hålla er uppdaterad här ikväll, för jag har annat för mig 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.