Ett hälsosammare jag

Cardio och Mage

img_5707

Hundmaten är inhandlad och ett stopp på willys för att fylla upp kylen lite till mig och sjömannen är oxå avklarad. Där efter hem och packa upp , byta om och dra till gymmet och möta upp syrran för att träna tillsammans. Det var länge sen!

I dag blev det 30 min på löpbandet och sedan slaktade vi magen. Helvete vilken träningsvärk jag har i baksidan av lår och gumpen och i morgon lär jag väl ha sinnesjuk träningsvärk i magen. Och ja, jag tycker lite synd om mig själv men samtidigt får jag skylla mig själv som inte sköter mig. Jag vet ju om att sköter jag träningen så är träningsvärken inte lika kraftig och därmed inte värken lika kraftig varje dag. Det har varit ett par tuffa dagar med värk i kroppen och ja, efter första träningspasset i söndags kan jag säga att det är 7 gånger värre än normalvärk för mig.

Men nu är jag i gång igen och jag vet inte hur många gånger jag säger att nu får det vara nog, men samtidigt vet jag ju oxå varför jag tränat sämre och det är ju för att värken varit fruktansvärd, men jag måste bara intala mig själv att jag kan gå till gymmet, traska på löpbandet eller ta en promenad för att bibehålla träningen. Kan vi hjälpas åt så jag fortsätter nu?

Fått i mig lite mat, duschat och varit ut med kamphundarna, hängt upp en maskin med tvätt och kört i gång ännu en maskin, jag börjar se slutet i tvättkorgen. Nu ska jag koppla in datorn i högtalaren och köra i gång med socialisering av blommor, rensa och slänga och dammsuga. Snart är hemmet skinande igen och ja, ett rent hem gör att jag mår bättre oxå.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.