Livsstil

Lillördag , en kväll i soffan och ledighet

En kväll i soffan.

Äntligen kan jag slänga mig i soffan och säga hej 1 dags ledighet. Varannan vecka är intensiv och vi jobbar 6 av 7 dagar  eller 5 av 7 dagar och den andra veckan är lite lugnare och denna veckan är tuffast med 6 av 7 dagar så nu har den efterlängtade nocco som stod i kylen och väntade och soffan väntat på mig hela dagen. Jag hade tänkt gå ut på promenad i dag, men jag känner att efter dessa dagar på jobbet så och fullt ös hela kvällarna så jag känner att ikväll är det , jag, kamphunden , en nocco och soffan. Det känns faktiskt bra.

Det är lillördag, strålande sol men blåser orkan.  Jag har konstaterat att jag har slarvat bort mitt armband till gymmet och har lite ångest över att jag valde att byta gym nu efter att jag fick nytt jobb. Jag gick från fitness24seven till Nordic wellnes. Dessutom blev det ju flytt mitt i allt och nu har jag inte lika nära till gymmet som tidigare och eftersom jag jobbar i Trelleborg och även spenderar massor med tid under somrarna i husvagnen och där finns inget nordic wellness, men 24seven finns. Så nu funderar jag på om jag kanske ska vara både ekonomisk och smart , att gå tillbaka till 24seven igen för att även kunna träna och utnyttja kortet efter jobbet i Trelleborg och även under somrarna. Eller om jag ska vara oekonomisk och inte kunna gymma lika frekvent när jag är i husvagnen,  om jag behåller Nordic Wellness. .. Ibland önskar jag att jag kunde lugna ner mig lite och inte vara så snabb i beslut haha!

I morgon torsdag, en ledig dag och självklart är den fullproppad med saker att göra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.