Dagens outfit

Ny header, middag och dagens outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så är jag hemma och kamphundarna är utfodrade och rastade och som har haft ett mindre slagsmål under mitt täcke. Jag förstår inte varför Chanel och Gizmo får för sig att ge sig på den svagaste länken Prada ibland .. Pappas bebis!

Här ovan ser ni dagens outfit och min vinterjacka som jag för ett par månader sen fick hem från Sonnybono.se . Sjukt snygg och skön. Jeansen kommer även dom från Sonnybono och i skrivandes stund är det 2 snygga tröjor påväg hem från samma ställe.. Fantastiska plagg.

Jag har varit hem till syrran och Mattias på middag ikväll, det blev kotlett, sallad och brysselkål och en svingod kantarellsås ..Dessutom fick syrran hjälpa mig att ta foton till ny header som ni kan se i bloggen nu. Jag vill försöka hålla fotona uppdaterade utefter hur jag ser ut, så ja .. eftersom jag själv ändrar massor med både frisyr och hårfärg titt som tätt så kan det bli uppdaterat ofta haha!

Gött att komma i säng i tid, är svintrött och har just pratat med sjömannen på skype. Nu är det bara 3 dagar kvar, 3 dagar och vi längtar så otroligt mycket.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Twiggy 4 januari, 2016 at 22:06

  Vilken snygg jacka!! och byxorna med 😀

  • Reply tommytott 5 januari, 2016 at 03:04

   Tack! 😀

 • Reply Strona 27 maj, 2016 at 10:35

  Goog job, geat site. Lookin forward for more from you. Best regards:-)!

  • Reply tommytott 27 maj, 2016 at 10:50

   Thanks!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.